Testimonials

Nedenfor finder du udtalelser om kvaliteter i samtalen med mig som sparringspartner. Udtalelserne er fra andre sammenhænge end Empatia Kommunikation, men jeg er skam den samme:

“Jeg har siden 2004 haft den store og berigende glæde at kunne vende og sparre livet med Katrine, som den suveræne og indsigtsfulde samtalepartner hun er!
De udfordringer jeg, som leder og som privatperson, oplever, store som små; om det er den ”lille sten i skoen” eller den livs-ændrende situation, formår Katrine hver gang at hjælpe mig med at perspektivere ved at sætte udfordringerne ind i en større kontekst.
Katrine har en uforlignelig empatisk livsindsigt, funderet i egen, men også i en dyb teoretisk menneskelig forståelse, som hun tager afsæt i.
Jeg har utallige gange oplevet en stor lettelse, klarsyn og energi efter en god samtale med Katrine.
Skarpt, og ofte med refleksion i mine fortrukne handlingsmønstre, kan Katrine blotlægge, hvorfor jeg præcis gør og tænker som jeg gør og hjælpe mig med beslutninger på et oplyst og indsigtsfuldt grundlag.
Jeg er meget taknemmelig og helt afhængig af at kunne vende livet og at få viden og forståelse fra Katrine, hun spiller en vigtig rolle i min løbende udvikling. Tak!”

K. Andersen – Senior Lead Global Consultant

Flere testimonials er på vej….