Testimonials

Nedenfor finder du udtalelser om kvaliteter i samtalen med mig som sparringspartner. Udtalelserne er fra andre sammenhænge end Empatia Kommunikation, men jeg er skam den samme:

“Jeg har siden 2004 haft den store og berigende glæde at kunne vende og sparre livet med Katrine, som den suveræne og indsigtsfulde samtalepartner hun er!

De udfordringer jeg, som leder og som privatperson, oplever, store som små; om det er den ”lille sten i skoen” eller den livs-ændrende situation, formår Katrine hver gang at hjælpe mig med at perspektivere ved at sætte udfordringerne ind i en større kontekst.
Katrine har en uforlignelig empatisk livsindsigt, funderet i egen, men også i en dyb teoretisk menneskelig forståelse, som hun tager afsæt i.

Jeg har utallige gange oplevet en stor lettelse, klarsyn og energi efter en god samtale med Katrine. Skarpt, og ofte med refleksion i mine fortrukne handlingsmønstre, kan Katrine blotlægge, hvorfor jeg præcis gør og tænker som jeg gør og hjælpe mig med beslutninger på et oplyst og indsigtsfuldt grundlag.

Jeg er meget taknemmelig og ret afhængig af at kunne vende livet og at få viden og forståelse fra Katrine, hun spiller en vigtig rolle i min løbende udvikling. Tak!”

K. Andersen – Senior Lead Global Consultant

“Jeg har fulgt Katrine professionelt og personligt siden 2007 og kan give hende de varmeste anbefalinger, både hvad angår samtale- og livskunst.

Uanset om du eller en af dine nærmeste befinder sig i en dyb krise eller du er ved en skillevej i livet, hvor du har behov for samtaler, der skaber refleksion, handlekraft og nyt perspektiv, vil Katrine være i stand til at møde dig.  Præcis hvor du er.

Katrine er nærværende. Hun er blottet for smarte, forsimplede terapeutiske termer og teknikker, der lover ”et hurtigt fix”. Katrine lytter. Til du siger, og det der ligger mellem linjerne og bag ved ordene. Katrine spørger – interesseret og intelligent – så du ser dine tanke- handle-mønstre.

Uanset, hvor hæsligt det, du eller en du elsker, går igennem, uanset hvor skamfuldt og pinligt du oplever din situation, er Katrine i stand til at stå der, midt i orkanens øje. Sammen med dig.

Katrine hjælper dig med at skabe orden i kaos – også det helt lavpraktiske, som i en krævende livssituation er vokset dig over hovedet.

Hvis du har brug for en samtalepartner, der er 100 % professionel og som besidder en høj grad af personlig integritet og etisk sans, så skal du kontakte Katrine.”

Liff Thestrup – Mentor-coach & psykoterapeut

Flere testimonials er på vej….