Ydelser

Empatia Kommunikations målgruppe er mennesker, der er enten er berørt af sygdom, som patient, pårørende eller sundhedsfaglig, eller står midt i livets fortløbende dilemmaer og kriser.

Jeg kan tilbyde samtaler, der afklarer, letter, lindrer, inspirerer – og kombinerer gerne dette med at fungere som bisidder eller bistå med praktisk hjælp. Samtidig tilbyder Empatia Kommunikation også undervisning i den patientcentrerede samtale (åbner i en ny fane) – samtalens virkemidler.

Mine ydelser er ekstremt skræddersyede – så de passer til dine/jeres behov. Timeprisen afhænger af typen af ydelse. I privat regi giver det ofte mening at aftale “klippekort” , mens organisationer har brug for et samlet tilbud.

Vores første møde er altid gratis – her kan vi forventningsafstemme og fornemme, om vi har en kemi, der skaber kvalitet i samtalen. Bare giv mig et ring: 27119920, eller send mig en mail: katrine@empatiakommunikation.dk

Læs mere:

Patient

For dig, der er ramt af sygdom og har behov for forståelse og sparring om de helt store temaer og de mindre – men måske uoverskuelige – praktiske forhold.

Pårørende

For dig, der er tæt på en kær, der døjer med sygdom og har brug for støtte, sparring og rådgivning i forhold til navigering i sundhedsvæsenet og i din rolle som pårørende.

Sundhedsfaglig

For jer, der er sundhedsfaglige og vil blive bedre til den patientcentrede samtale – inden for den professionelle ramme – uden at miste tiden eller jer selv.

I dilemma eller krise

For dig, der er i eksistentiel krise og har behov for en fortrolig, en med-vidende støtte, en selv-erkendelses-katalysator, som hverken er din ven, psykolog eller coach.